Как се дават милиони за 0,3 процента?

Стъки повдига скандален въпрвок в мрежата

Как се дават милиони за 0,3 процента? | StandartNews.com

Шефът на българската ММА федерация Станислав Недков - Стъки прикова вниманието с публикация в социалните мрежи по повод наближаващите в началото на април парламентарни избори.

Недков коментира признание на Цветан Цветанов, че е получил дарение от 1 милион за предизборната си кампания и припомни, че според социологическите проучвания партията на бившия вътрешен министър ще получи между 0.3-0.8% електорална подкрепа, пише Блиц.

"По думите на Цветан Цветанов, неговият спонсор, живеещият зад Океана Вълнев е дарил 1 милион за кампанията на партията му.Всички знаем, че политиците крият огромна част от средствата, които се харчат по време на кампаниите, така, че щом Цветанов казва милион, са поне два.

Добре де, защо никой не задава въпроса на тия двамата господа, как така се харчат милиони за загубена кауза? Всички социологически проучвания сочат между 0.3-0.8% електорална подкрепа за тяхната партия.

В такъв случай основният въпрос е, не е ли това проект, финансиран от чужди служби, чиято единствена цел е да открадне някакъв, дори минимален процент от една друга партия, с цел да и се попречи да състави кабинет след изборите?", написа Станислав Недков.

.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай