Четвъртък,

Как се дават милиони за 0,3 процента?

От: Редактор -
184
Как се дават милиони за 0,3 процента?
A
A
A

Шефът на българската ММА федерация Станислав Недков - Стъки прикова вниманието с публикация в социалните мрежи по повод наближаващите в началото на април парламентарни избори.

Недков коментира признание на Цветан Цветанов, че е получил дарение от 1 милион за предизборната си кампания и припомни, че според социологическите проучвания партията на бившия вътрешен министър ще получи между 0.3-0.8% електорална подкрепа, пише Блиц.

"По думите на Цветан Цветанов, неговият спонсор, живеещият зад Океана Вълнев е дарил 1 милион за кампанията на партията му.Всички знаем, че политиците крият огромна част от средствата, които се харчат по време на кампаниите, така, че щом Цветанов казва милион, са поне два.

Добре де, защо никой не задава въпроса на тия двамата господа, как така се харчат милиони за загубена кауза? Всички социологически проучвания сочат между 0.3-0.8% електорална подкрепа за тяхната партия.

В такъв случай основният въпрос е, не е ли това проект, финансиран от чужди служби, чиято единствена цел е да открадне някакъв, дори минимален процент от една друга партия, с цел да и се попречи да състави кабинет след изборите?", написа Станислав Недков.

.


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички