ГЕРБ пуска враг на Цветанов в Пиринско

Костадин Хаджигаев ще се изправи срещу Цветанов в Благоевград

ГЕРБ пуска враг на Цветанов в Пиринско | StandartNews.com

 

ГЕРБ готви много неприятна изненада за Цветан Цветанов в Благоевград, където бившият втори ще води листата на новата си партия. Срещу него най-вероятно ще се изправи един от най-големите му врагове в региона - бившият областен управител на партията в града Костадин Хаджигаев, пише пик.

През 2006 година той беше сред основателите на ГЕРБ в Пиринско, стана областен координатор на партията в Благоевград, но през 2013 година отказа номинация за депутат. Месеци по-късно, след като партията на Бойко Борисов не сформира мнозинство в парламента, Хаджигаев напуска партията със скандал, обвинявайки Цветан Цветанов, че се държи авторитарно със структурите и е превзел ГЕРБ, а Борисов – че не общува с хората си по места.

След това се присъедини към  БАСТА, но само за година, защото обяви, че е безперспективна. За кратко бе в и партията на Николай Бареков - “България без цензура”.

Хаджигаев бе и сред най-големите критици на бившия кмет на Благоевград Атанас Камбитов, сега областен координатор на партията на Цветанов, въпреки че са сватове. Синът на Хаджигаев е женен за дъщерята на Камбитов-Елена.

Бизнесменът намекна, че ще се върне в политиката още миналата есен. Благоевград не върви в посоката, в която трябва, каза тогава Хаджигаев.  

Все още от централата на ГЕРБ не са съобщили официално кой ще оглави листата в Пиринско.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай