Хр. Иванов отряза Нинова: Нямаме договорка

От партията опроверлгават нейните изявления по-рано

Хр. Иванов отряза Нинова: Нямаме договорка | StandartNews.com

Христо Иванов отряза Корнелия Нинова за партньорство по отношение подсигуряването на честни избори. Няколко часа, след като соцлидерката се похвали с новите си друга, те я орповергаха. "Демократична България" разпространи позиция във връзка с днешни изявления на лидера на БСП Корнелия Нинова. 

ВИЖ ОЩЕ: Нинова и Хр. Иванов стават партньори

По-рано тя заяви: "Имахме разговор с "Демократична България", разбрахме се да си сътрудничим на експертно равнище, да си помагаме взаимно ние с нашите членове в секционните комисии, със застъпници и наблюдатели и с тяхната платформа "Ти броиш".

"Получихме писмо от г-жа Нинова за среща по темата за честността на вота.

Отклонихме поканата, като заявихме, че БСП трябва да си свърши работата по опазване на вота чрез своите представители в секционните комисии - нещо, което е тяхно задължение, и че техните застъпници могат да качват копия на протоколите на платформата "Ти броиш".

"Винаги сме заявявали, че ще предоставим платформата на всички заинтересовани, за да улесним провеждането на независимо наблюдение на вота и за да популяризираме още повече битката за честни и свободни избори", се казва още в позицията на "Демократична България".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай