Четвъртък,

Хр. Иванов отряза Нинова: Нямаме договорка

От: Редактор -
128
Хр. Иванов отряза Нинова: Нямаме договорка
A
A
A

Христо Иванов отряза Корнелия Нинова за партньорство по отношение подсигуряването на честни избори. Няколко часа, след като соцлидерката се похвали с новите си друга, те я орповергаха. "Демократична България" разпространи позиция във връзка с днешни изявления на лидера на БСП Корнелия Нинова. 

ВИЖ ОЩЕ: Нинова и Хр. Иванов стават партньори

По-рано тя заяви: "Имахме разговор с "Демократична България", разбрахме се да си сътрудничим на експертно равнище, да си помагаме взаимно ние с нашите членове в секционните комисии, със застъпници и наблюдатели и с тяхната платформа "Ти броиш".

"Получихме писмо от г-жа Нинова за среща по темата за честността на вота.

Отклонихме поканата, като заявихме, че БСП трябва да си свърши работата по опазване на вота чрез своите представители в секционните комисии - нещо, което е тяхно задължение, и че техните застъпници могат да качват копия на протоколите на платформата "Ти броиш".

"Винаги сме заявявали, че ще предоставим платформата на всички заинтересовани, за да улесним провеждането на независимо наблюдение на вота и за да популяризираме още повече битката за честни и свободни избори", се казва още в позицията на "Демократична България".


Всички новини от категория Парламентарни избори 2021.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички