БСП завря. Облепиха "Позитано" с надписи "Оставка"

Срам и позор, пишат гневни социалисти във фейсбук

БСП завря. Облепиха "Позитано" с надписи "Оставка" | StandartNews.com

БСП завря. Социалистите са гневни от резултата на соцпартията, която остана трета политическа сила, отвята от Има такъв народ на Слави Трифонов. Фейбук е пълен с постове: „Срам”, „Позор” и „Оставка на Корнелия Нинова”

Когато даваш шанс на хора с фалшиви дипломи, слагаш за водачи световно безизвестни лица, но за сметка на това верни, когато не влагаш сили за кампания и бягаш от дебати резултатите са такива. Госпожо Нинова, препоръчвам ви да съберете конгрес и да си подадете оставката, написа Николай Милчев, социалист от Етрополе на сайта на Младежкото обединение на БСП София-област.

Ето какво още гласи постът му:

„Постигнахте мечтата си СДС вече е първа политическа сила, спокойно може да подадете оставка. Докато ходите да се предлагате на малкия и среден бизнес други партии водеха лява политика. Селфитата с таблетчето не е кампания. Време е за дебат в БСП, дебат за това дали искаме да сме лява партия или маргинална такава. Дончева, Манолова, Първанов, ако искате и Костя Копейкин са все леви хора, които ги е гнус от вас, госпожо Нинова. Това са гласове на БСП, които загубихме заради вашето Его!

Като уволнихте толкова много хора как мислехте, че ще сработи партията? Ченгетата в БСП станаха прекалено много, не мислите ли?

#вънседесаритеотБСП”

Корнелия Нинова се скри в изборната нощ. Шефът на предизборния щаб Георги Свиленски заяви, че БСП ще чака официалните резултати, за да коментира вота. Днес в 15 ч. Нинова ще говори пред журналисти.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай