БСП с футболен мач на четворките

Листите на БСП за 23-ти и 24-ти МИР изиграха футболен мач, организиран от БСП- Изгрев при спазване на всички епидемични мерки

БСП с футболен мач на четворките | StandartNews.com

Листите на БСП за 23-ти и 24-ти МИР изиграха футболен мач, организиран от БСП- Изгрев при спазване на всички епидемични мерки. Така те призоваха за по-активно спортуване с цел превенция на заболявания и по-добро здраве на населението. Двама отбора изиграха вълнуващ мач, изпълнен с шеги и много голове. От отбора на 24 МИР играха легендите на Левски и ЦСКА Емил Велев-Кокала и Христо Марашлиев-Марата заедно с водача на листата Георги Свиленски. От отбора на 23 МИР се включиха водачът на тамошната листа Христо Проданов заедно с водача на листата на БСП в София област Иван Ченчев.

“Оспорван двубой. 4:4 първото полувреме, 4:4 второто полувреме. С номер 4 на 4-ти април. Важна  е емоцията и това да покажем, че спорта е едно от силните оръжия срещу болестите. Една от сигурните ваксини, която би спасила българските гражданските, когато спортуват и са в природата. Нашият призив е да се спортува по-активно за здраве. Нека всеки ден отделяме по малко време за спорт, за да бъдем здрава нация.”

Той сподели и предписанието лекарите, при изписването му  от болница миналата седмица във връзка със заболяването му с коронавирус:

“Лекарите ми казаха, че трябва да дишам чист въздух и да съм повече навън. Призовавам българските граждани да спортуват повече и да са сред природата.”

От своя страна Христо Проданов заяви, че резултатът 4:4  от днешния мач е добра тренировка за победата на изборите следващата седмица.

“Коронавирусната пандемия е наистина сериозна и трябва да спазваме мерките. Но физическото и психическото здраве също са много важни, така че е нужно да поддържаме и него.

Спортувайте, но другата неделя не забравяйте да гласувате с номер 4 в бюлетината за една по-добра България”, призова водачът на 23 МИР.

Водачът на БСП в София област Иван Ченчев се пошегува, че в този мач  е направил 4 неща вкарал е хетрик и асистенция.

Спортът е изключително важен. Сред спортуващите има най-малко заразени с коронавирус. Това е перфектен пример за това, че трябва да спортуваме по-често. Спортът е здраве”, подчерта легендата на Левски Емил Велев.

След мача всички получиха медали с номера на победата - номер 4 и шампионската купа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай