Борисов нападна всички. Каза кога се пенсионира

Очакваха да ни сгънат, но партията излезе по-силна, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов нападна всички. Каза кога се пенсионира | StandartNews.com

Бойко Борисов нападна всички поред. По време на поредната си обиколка в страната той атакува и МВР-шефа Бойко Рашков, и Слави Трифонов, и Демократична България, и ДПС.  

Плашат ни, защото не искат опоненти, каза Борисов, който бе в Костина Рибарица, тетевенско. На събитието е бяха събрали много кметове, на които Борисов каза:  "Не сте се уплашили толкова. Виж какви акции правят - с дъх на миризма на алкохол.".

МВР-шефът Бойко Рашков е като мечка стръвница, дори да има заровена дамаджана, ще я намери, каза Борисов.

Повод за коментара на Борисов е факта, че прокуратурата започна проверка на сигнал за купуване на гласове в пловдивския квартал "Столипиново" след акция там, при която бяха намерени  11 стъклени дамаджани с алкохол, 50 чифта маратонки от различни марки и тефтери с имена за търговия с гласове.

"Очакваха да ни сгънат, но партията излезе по-силна", каза още Борисов. По думите му четниците на Румен Радев пък не били за подценяване. Отново заяви, че ще се опитат да фалшифицират изборите чрез машините. Вече разполагали и с кодовете за машините. Това бил единственият шанс да победят ГЕРБ.

Борисов обяви, че срещу тях нямало реален противник. Слави Трифонов се появил само веднъж. "Да, България" пък ги интересувало кой ще е главен прокурор. Христо Иванов мечтаел да е главен прокурор.

"Никой не закача ДПС, вече са готини. Важното е да не е ГЕРБ", каза Борисов. Накрая обяви: Ще се пенсионирам като стане "Хемус".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай