Борис Цветков в Бусманци: Грижим се за хората

Помага за нова канализация

Борис Цветков в Бусманци: Грижим се за хората | StandartNews.com

Само с редовни срещи, вслушване в казаното от хората и реални действия за изпълнение на исканията им и за решаване на поставените от тях важни и конкретни въпроси може да се подобри живота на хората и доверието им в институциите. Това каза кандидатът за народен представител от „БСП за България“ в 24 МИР Борис Цветков на среща с жители на с. Бусманци.

Хората поставиха редица проблеми, които от години не са решени, като липсата на канализация. Те искат Столична община и концесионерът „Софийска вода“ да предприемат конкретни стъпки и да се ангажират със срокове за изграждането й. Те споделиха, че дори е спряла да идва подвижната каса-автомобил, в която са  имали възможност да си плащат сметките.

Жителите на с. Бусманци се оплакаха от липсата на действия от страна на Столична община, на районната администрация в „Искър“ и от кмета на селото за ремонт, поддържане и използване за обществени цели на сградата и двора на старото училище в центъра на Бусманци.

Гражданите поставиха пред кандидата за депутат въпроса за драстично увеличените битови кражби в много от къщите и дворовете им.  

Борис Цветков се ангажира, когато стане народен представител, да потърси решение на поставените проблеми, защото грижата за хората е първостепенна за социалистите. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай