Битката за Варна ясна. Ще има протестърски сблъсък

Вижте водачите на листи

Битката за Варна ясна. Ще има протестърски сблъсък | StandartNews.com

Ясна е вече битката за Варна. Морската столица излъчва 15 депутати в новия парламент. За ГЕРБ се очаква да играе здравният министър проф. Костадин Ангелов. БСП тръгва срещу него с варненския си лидер Борислав Гуцанов. ДПС се изправя срещу тях с настоящия си депутат Ерджан Ебатин.

Слави Трифонов съобщи, че ще води листата на Има такъв народ във Варна. От ВМРО-БНД официално обявиха, че издигат във Варна воевода № 1 Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на отбраната.

Почти сигурно е, че зам.-председателят на НС Веселин Марешки, лидер на ВОЛЯ, ще оглави листата на „Патриотична коалиция - Воля и НФСБ“.

Протестърски сблъсък ще има в морската столица. Гласовете от жълтите павета Костадин Костадинов /”Възраждане”/ и Арбан Бабикян от Отровното трио ще премерят сили за народната любов. Коалицията на Мая Манолова и триото още не е посочила водач, но се очаква това да е именно Бабикян, защото е от варна.

Драмата в градската десница продължава. След като първоначално бе обявено, че генералът на Костов Атанас Атанасов ще атакува парламента от Варна, в петък стана ясно, че за щурмовата група на Христо Иванов ще играе  певецът Стоян Михалев.

Една от атракциите на тези избори ще е доц. Атанас Мангъров, който играе за АБВ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай