Без работеща икономика, няма как да се решат проблемите на България

"Следващият парламент и правителство трябва имат волята за такава промяна, която да е в полза и на хората, и на страната ни", казва Маринела Арабаджиева

Без работеща икономика, няма как да се решат проблемите на България | StandartNews.com

"Всички сме изправени пред предизвикателства, които изискват да впрегнем целия си потенциал като общество. Надявам се, че най-после в политиката място ще намерят хора с практически опит в различните сфери, защото освен здравната криза, пред нас е и икономическа такава”. Това коментира кандидатът за депутат от Движение “Заедно за промяна” Маринела Арабаджиева на провелата се днес в София национална среща на формацията. По думите й туризмът е ключов за развитието на България, а проблемите в него отлежават с години. “В голямата си част административните изисквания не създават контрол, а просто пречат на развитието и те карат да се въртиш в омагьосан кръг, вместо да срещаш партньорство от страна на държавата. Следващият парламент и правителство трябва имат волята за такава промяна, която да е в полза и на хората, и на страната ни. Без работеща икономика, няма как да решим нито един от проблемите на България, в това число и доходите на хората”, каза още Арабаджиева.

В хотел "Маринела" в София Движение "Заедно за промяна" представи и обсъди своята предизборна програма. Националната среща бе открита от председателя проф. Александър Томов, който заяви, че воденото от него движение е най-новата политическа формация, но се развива с бързи темпове в цялата страна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай