Алена каза кой ще спечели изборите

Меркурий няма да ни тормози до май

Алена каза кой ще спечели изборите | StandartNews.com

Какво сочат звездите за предизборната кампания и резултатите от парламентарните избори? Посланията им разчете в ефира на бТВ топ астроложката Алена.

ГЕРБ е заложено, че ще спечели изборите, но може да не състави правителство, прогнозира Алена. И предупреди партиите, че вибрацията в четворките от датата на вота – 4.04.2021, може да донесе изненади на партиите.

" Вибрацията на четворките минава пред 13, но тази тринайска може да донесе късмет на разумно действащите партии по време на предизборната кампания. Агресивното поведение на някои ще стресне избирателите. Кампанията трябва да бъде миличка, тиха, спокойна и с ясни послания към хората", обърна се към партиите Алена.

"4 април е заложил също, че много от партиите рискуват да създадат коалиции, но вътрешният разнобой може да ги раздели", предрече астроложката.

Ретроградният Меркурий приключи на 21 фавруари, няма да ни тормози чак до май, каза Алена. Тя обясни, че Меркурий отправя предупреждения. „Планетата не хапе, а ние сме тази, които я хапем с упреци. В наша воля и полза е до 30 май да се стегнем”, допълни астроложката.

"Март е един много хубав месец. Природата се разтваря цялата на нов живот. Хубаво е и ние да направим същото", призова Алена. И допълни: „Тогава ще е и предизборната кампанията, надявам се партиите да се отворят към светлината.”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай