Заралии се врекоха на своя град в Деня на влюбените

Заралии се врекоха на своя град в Деня на влюбените | StandartNews.com

Стара Загора. Огромен транспарант с надпис „Аз обичам Стара Загора" се люшна от общинската сграда на връх Деня на влюбените – Св. Валентин. Видни заралии – общественици, културни дейци, спортисти, млади политици, шоу-звезди също закичиха стикери със същото вричане в любов към своя град. Усмихнати младежи пък раздаваха на площада пред общината на малки и големи, съпричастни към празника на любовта и виното, червени балони със същото послание на обич и вярност. По-късно празничната кавалкада се пресели в един от търговските центрове.

Тук артисти от Старозагорската държавна опера и младежи спретнаха емоционален флашмоб. Празничният градус извисиха и куп млади таланти като старозагорската звезда от шоуто на Слави – Гери, музикалните и танцови формации „Жарава" и „Маргаритка" и др. За най-креативните и талантливите в МОЛ-а отвориха безплатно врати и две арт-работилнички за изработка на валентинки и сувенири.

„Това е социален проект със силен заряди и проекция в бъдещето, който цели да мотивира и ангажира старозагорци да обичат своя град, да милеят и работят за него", посочиха инициаторите от общината и няколко младежки формации.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай