Заловиха младеж, обрал пенсионерски клуб в Разлог

Заловиха младеж, обрал пенсионерски клуб в Разлог | StandartNews.com

Разлог. Младеж задигна парите на пенсионерски клуб в Разлог. Кражбата е извършена миналата седмица през нощта на четвъртък срещу петък. Разбита е входната врата и са откраднати 180 лева от касата в помещението. Полицейски служители на РУП – Разлог са заловили крадеца. 20-годишният Р.Г. от Разлог признал за деянието си. Арестуван е за срок до 24 часа със заповед. По случая срещу него е образувано досъдебно производство.

Полицаи от Гоце Делчев и Сандански работят по разкриването и на две битови кражби. Първата е извършена в нощта на петък срещу събота в апартамент в града под Пирин. Задигнати са два мобилни телефона, 5000 лева и 3000 евро. Сигналът за кражбата е получен часове по-късно. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицейски служители на РУП - Сандански издирват крадец, който обрал частен дом в село Поленица. Неизвестен засега извършител е проникнал в жилището и е отнел шест мобилни телефона и парфюми. Стойността на нанесената щета е около 3000 лева. За случая е уведомена Районна прокуратура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай