За 67-и път би звънеца във ФСГ "В. Левски"

За 67-и път би звънеца във ФСГ "В. Левски" | StandartNews.com

За 67-и път удари школският звънец във финансово-стопанската гимназия "В. Левски" в Добрич. Тържествено учебната година с пожелания за успехи откри директорът на гимназията. Гости на тържеството по повод първия учебен ден бяха зам.-областният управител Йордан Йорданов, който пожела на гимназистите успех и им заръча да вярват да в себе си, защото са бъдещето на Добрич и България, а Бисер Манолов - член на УС на Фонда за гарантиране на влоговете чрез стара притча каза на гимназистите, че всичко е в техните ръце.

Поздравителни адреси за старта на новата учебна година гимназията получи от Стопанската академия в Свищов, където ежегодно продължават обучението си възпитаници на добричката гимназия. Представител от Военно окръжие в Добрич прочете поздравителен адрес от името на ръководството на военно-морско училище "Н. Й. Вапцаров" във Варна, в който наред с пожеланията за успешна година стана ясно, че военната морска академия обявява прием без кандидатстване за възпитаници на ФСГ от випуск 2015/2016 г. по повод своята 135-а годишнина.

След първия звънец дванадесетокласниците имаха и своя първи урок с Бисер Манолов, който им разказа, че математиката е за мързеливци и им обясни, че човек от 20 до 30-годишна възраст учи, от 30 до 40 г. гради кариера, а забогатява след 40 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай