Временно прекъсват водоснабдяването в райони на столицата

Временно прекъсват водоснабдяването в райони на столицата | StandartNews.com

София. „Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на компанията.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на помпена станция „Кътина", район „Нови Искър", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в:
село Кътина.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена пред кметството на село Кътина.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода" живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с прекъсване на стар уличен водопровод на ул. „Генерал Асен Николов", ж.к. „Люлин" 8, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 15.00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Крим", ул. „Годеч", бул. „Сливница" и ул. „Беравица".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Тодор Г. Влайков" и ул. „Генерал Асен Николов".
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай