Военен се гръмна в главата

Тялото на Ивайло Антов открито до рудник край Перник

Военен се гръмна в главата | StandartNews.com

Перник. Жителите на Перник са потресени от нова кървава трагедия. Кадрови военен бе намерен мъртъв в близост до рудник в квартал "Бела вода". 32-годишният мъж се е самопрострелял в главата със законно притежаван пистолет. По непотвърдена информация Ивайло бил запален комарджия и имал натрупани дългове за над 100 000 лева от хазарт. Тялото му е намерено в близост до моста над река Струма, който свързва квартала с мината. Преди да се хване на военна служба, Ивайло разкарвал въглища с камион. Комшиите му го описаха като много приветлив и усмихнат човек, но запален комарджия. Има жена и малко дете.

"Потресени сме. Това е млад човек и е много жалко. Познаваме го, както и неговия баща, който е наш служител", заявиха от ръководството на рудника, собственост на фирма "Въглища"-Перник.

Бащата Боби Антов е дългогодишен служител и работи в мината като началник на смяна. Разследването по случая е поето от Военна полиция и напълно засекретено. Не е ясно дали е оставил предсмъртно писмо, което поражда съмнения у мнозина от познатите му, че е възможно и да е "самоубит".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай