Винената партия дописа новата си книга

Винената партия дописа новата си книга | StandartNews.com

Благоевград. Нов конгрес – нова книга. Това ще важи тази година за Винената партия. Усилена партийна дейност върви сред членовете й в село Черниче. Те обаче не се стягат за избори, а за новия сезон на червения еликсир. Надяват се на добра реколта от грозде, за да напълнят бъчвите с хубаво вино. Но имат и друга важна мисия.

Партията ще издаде поредната си книжка. Тя ще е наръчник за производството на вино и за умереното пиене на еликсира. Писали я цели 2 години, направили допитване до много експерти и майстори на виното. Остава само да подберат снимките, текстът е готов.

За 17-ия конгрес на партията през декември книгата ще е издадена. Почти сигурно нейното заглавие ще е „От лозето до трапезата".

„Опитваме се да сме полезни не само на нашите членове, но и на всички хора. Заделяме от личните си средства, за да радваме с книги и песнопойки любителите на виното. Факт е, че членската ни маса расте в всяка изминала година, вече сме над 1000 души", твърди лидерът на Винената партия Иван Лулейски.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай