Веско Маринов пее за дамите в Банско

Веско Маринов пее за дамите в Банско | StandartNews.com

Сутрин карате ски, а вечерта слушате техно, соул и реге на фестивала "Хоризонт"

Мартенски културен маратон очаква жителите и гостите на града под Пирин

Концерт на Веселин Маринов подарява община Банско на своите съгражданки по случай Международния ден на жената 8 март. Звездният изпълнител на "Горчиво вино" ще представи най-обичаните си хитове, както и парчета от последния си албум "Островът на любовта" - както винаги, в компанията на своя балет. Празникът под мотото "Усещане за жена" ще е в читалището.

Пак там на 1 март ще бъде честван Денят на самодееца. Тържеството за банскалии и гостите на града ще започне в 17.30 часа с концерт, прожектиране на филма "Банско имане" и изпълнение на състава "Роял бенд". Два дни по-късно националният ни празник ще бъде ознаменуван с открит урок, организиран от учениците от Професионална гимназия по електроника и енергетика. Те ще представят своя авторски късометражен филм "Героите" като част от спектакъла "С България в сърцата" в информационния център от 11 часа.

Банско за четвърти път ще бъде домакин и един от най-големите фестивали за електронна музика у нас - "Horizon" от 12 до 17 март. Събитието е ценно, защото съчетава удоволствието от зимните спортове с разнообразна музика от жанровете техно, хаус, дръм енд бейс, фънк, соул, хип-хоп и реге. На 15 март Благоевградският драматичен театър "Никола Вапцаров" гостува с постановките си "Борба" и "Принцесата и свинарят". А до края на месеца предстои "Цветен салон" - изложба на жени-художнички от Банско по повод астрономическото настъпване на пролетта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай