Увеличават се работните места за висшисти в Кърджали

Увеличават се работните места за висшисти в Кърджали | StandartNews.com

Kърджали. Увеличават се местата за висшисти в Бюрото по труда в Кърджали.

 

Според информацията на пазара на труда се търсят 14 медици, от които двама лекари вътрешни болести, двама с обща медицина и останалите без посочена специалност. Има свободни позиции за педагог - логопед и за учител с начална и предучилищна педагогика.

 

За специалистите със средно образование свободните работни места са за камериер, рецепционист, продавач-консултант, асистент-офис, шофьор на тежкотоварен автомобил, машинен оператор по производство на каучукови изделия, сервитьор, кноговезец, автомонтьор, майстор в производство на тестени изделия. Сред вакантните длъжности с изискване за основно образование свободни места са най - вече за шивачи, машинист на багер, работник строителство, дърводелец - мебелист, шофьор на самосвал, помощник-готвач.

 

Общо над 200 са свободните позиции, обявени в Бюрото по труда в Кърджали към момента. Предлагат се и работни места в други бюра по труда. Те са за заварчици, монтьори, общ работник строителство, монтажник, кранист

 

.Офертите са за агент обслужване на клиенти /Кол Център с висше образование и много добро владеене на френски и английски език, инженер по качеството с английски и турски език, длъжности за офицери и сержанти от Военоморска академия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай