Убиха побойник с патрон за глиган

Убиха побойник с патрон за глиган | StandartNews.com

Перник.Ромски побойник беше убит заради отмъщение с патрон за глиган. Вендетата се разиграла в неделя късно вечерта в град Трън.

Двама мъже простреляли 24-годишния Станислав Станков – Целино на излизане от кафенето в кв. „Баринци“. Улучили го в гърдите и жертвата издъхнала от кръвозагуба на път за болницата. Стрелците са арестувани. В Трън разказват, че преди две години орда роми се сбили с българи в местна кръчма. Тогава Станислав и брат му счупили черепа на трънчанин и той оцелял на косъм след дълга кома в пернишката болница. Сега негови роднини отмъстили с куршуми за побоя.

Ловец новобранец пък оцели шефа си вместо яребица по време на излет край пернишкото село Люлин. 24-годишният Николай А. взел на прицел ято пернати, но по невнимание изстрелял сачмите от пушката си „ИЖ“ към 45-годишния председател на дружинката Ангел К. Раненият е с надупчени гърди и глава и ближе многобройните си рани под лекарско наблюдение. Според местните ловците си навлекли божия гняв като излезли да стрелят по дивеча навръх Малка Богородица. След инцидента всички от дружинката са проверени с дрегер, но изненадващо нито един не се оказал пиян.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай