Убиецът на Паоло остава в болница

Убиецът на Паоло остава в болница | StandartNews.com

Стара Загора. Водачът на джипа, който прегази 4-годишния Паоло в Стара Загора, остава в болница. Той ще се лекува в МБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" до петък, стана ясно от заместник-директорът на здравното заведение д-р Стефан Шишков.

"Пациентът е постъпил в клиниката след получени наранявания в областта на главата, тялото и крайниците. Получил е наранявания с камък в дясната лицева половина. От удар в главата има спукване на тъпанчето на лявото ухо. Поставена му е диагноза мозъчно сътресение", обясни д-р Шишков, цитиран от БГНЕС. Зам. -директорът на болницата уточни, че мъжът няма друга повреда на централната нервна система и в момента се лекува с антибиотици.

Стандарт Нюз припомня, че малкото момче почина след като бе прегазено от джип, каран от Георги Сапунджиев в Стара Загора. 4-годишният Паоло и неговата сестра близначка се намирали на пешеходна зона в града, заедно със своите родители. Смъртта на детето предизвика недоволството на старозагорчани, които протестираха на мястото на инцидента.

Оказва се, че само за един месец на мястото, където стана трагедията, са съставени над 30 акта за нарушение. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай