Тийнейджър уби друг при свада в Плевен

Тийнейджър уби друг при свада в Плевен | StandartNews.com

Плевен. Разправия между тийнейджъри доведе до бруталното убийство на 19-годишния Мишел Коцев в плевенския квартал "Дружба". Всичко станало заради обиди към гаджето на Мишел от страна на 17-годишния Мирослав Димитров и неговата компания. Убитият и приятелката му Стефани се наредили на павилион за цигари, когато към тях се приближили трима 17-годишни тийнейджъри. Те започнали да се закачат с момичето, а Мишел не останал длъжен и отвърнал на нападките.

Тогава единият от малките извадил нож и смъртоносно наръгал опонента си в сърцето. Докато се свличал на земята, другите двама безмилостно го ритали. Ударът с ножа се е оказал фатален, категорични са криминалистите. След нападението тримата побойници се разбягали в различни посоки. Ужасената Стефани започнала да вика за помощ. Наскачали приятели на Мишел от околните блокове и други съседи, но било късно.
"Това, което се случи, е нереално, нечовешко, брутално", коментира пред "Стандарт" Ивелин Тодоров, под чийто балкон се е разиграла трагедията.

Мирослав е задържан. Той е регистриран за предишен побой, нанесъл средна телесна повреда. Независимо от хулиганските си прояви, 17-годишният младеж е пълен отличник в 11-и клас на професионалната гимназия по електротехника. Класната му Боряна Иванова трудно повярва, че Мирослав е извършил престъплението. По думите й е прилежен ученик, добър в компютърните технологии. Бил сдържан в час, старателен и амбициозен. Сирак е, получавал стипендия. Отглежда го майка му.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай