Търговец на животни изчезна безследно в Айтос

Търговец на животни изчезна безследно в Айтос | StandartNews.com

Търговец на животни изчезна безследно в Айтос. Семейството му е подало сигнал, че бизнесменът е в неизвестност от близо две седмици. Полицията е на крак и вече издирва 47 годишния Бехчет Ахмед Исмаил. Мъжът е семеен и живее на ул. "Здравец" в Айтос. На 20 март той напуснал дома си и казал на съпругата си, че отива да сключи сделка за продажба на животни. Бехчет обаче не казал къде точно отива, нито с кого ще се среща. В около 9.30 часа той се качил на семейния Фолксваген и повече не се върнал.

Съпругата му не подала сигнал веднага, защото и друг път се случвало той да отсъства по два-три дни. Когато обаче минала повече от седмица, близките му се разтревожили и потърсили помощ от полицията. От ОД на МВР Бургас разпространиха снимка и описание на Бехчет. Мъжът е на видима възраст 45-50 год. години; ръст – 182 см; телосложение – нормално; коса – кестенява, къса, лице – бяло; очи – зелени. В деня на изчезването е бил облечен с тъмносин анцуг, тъмносиньо яке с бял надпис на гърба и бежова спортна шапка с козирка, обут е бил с бели маратонки.

Мъжът се придвижва с лек автомобил марка Фолксваген голф с ДК № а 4973 КК, сив на цвят. ОДМВР – Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на Бехчет Ахмед Исмаил да съобщят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай