Таня Христова: За четири години Габрово започна видимо да се променя

Таня Христова: За четири години Габрово започна видимо да се променя | StandartNews.com

ГЕРБ в област Габрово откри кампанията си с молебен за благополучието на региона и здравето на жителите му. На молебена присъстваха всички кандидати за кметове на ГЕРБ в четирите общини – Таня Христова в Габрово, д-р Иван Иванов в Севлиево, Дончо Захариев в Трявна и подкрепения от ГЕРБ за Дряново Мирослав Семов, всички кандидати на ГЕРБ за кметове на кметства и кандидати за общински съветници от партията в цялата област. "Помнете, че никой не може да има власт, ако не му бъде дадена свише. Не забравяйте, че нищо не постигаме сами, а само по Божия милост", призова свещеникът.

„За четири години Габрово започна видимо да се променя. Знам, че очакванията на хората за следващите четири ще са още по-големи, знам, че отговорността, която трябва да поемем ще е още по-сериозна. Знам, че само с инфраструктура няма как да се промени усещането за щастие. Но знам, че ако бъдем заедно – бизнес, Технически университет, всички граждани, които искат да живеят и работят в Габрово, можем да постигнем това, за което мечтаем – да превърнем града ни в център, в който индустрията и високите технологии създават онази заетост, която ще покаже потенциала ни не само в страната, но и в Европа", каза Таня Христова.

Тя увери, че инвестициите ще продължат и че това, което ще предложи на габровци е нещо, което винаги е било техен приоритет – образованието. „Няма нищо по-важно от това младото поколение да расте образовано, но освен това ние трябва да му помогнем то да бъде професионално добре ориентирано и да направи своя избор за развитието си като личност", уточни Таня Христова.

По думите й подобряването на градската среда ще продължи във всички посоки на града.„Лично аз си поставям за задача Габрово да успее да привлече средства за качествена промяна на спортната инфраструктура", каза Таня Христова. Тя сподели, че би желала в следващия мандата да има повече възможност да бъде близо до хората, нещо, което тежките инфраструктурни проекти през този не са й позволили. Таня Христова посочи, че в листата на ГЕРБ за кандидати за общински съветници има изключителен баланс между млади хора и хора с опит, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Както винаги досега ще водим позитивна кампания и ще представим реалистични виждания за развитието на общините", подчерта областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай