Свързват бивш зам.-губернатор с БАСТА

Свързват бивш зам.-губернатор с БАСТА | StandartNews.com

Стара Загора. „Категорично се разграничавам от слуховете, че се оттеглям от политическа партия ГЕРБ и ще се занимавам с новия проект БАСТА. Винаги съм отстоявал ценностите и принципите на ГЕРБ и това ще продължи и за напред". Това заяви на нарочна пресконференция в понеделник Петко Карагитлиев, бивш заместник-областен управител на Стара Загора и член на общинското ръководство на ГЕРБ в Казанлък.

Той потвърди, че наистина е имал покана, но отказал. Според него в годините, в които ГЕРБ управлява, в Старозагорско е била свършена много работа, а сега правителството на Орешарски стопирало важните за региона проекти като изграждането на карго летище край Стара Загора и тунела под Шипка.

„За ГЕРБ е добре да се очисти от хора, които са в партията не защото искат да служат на гражданите на България, а защото имат амбиция за личностно облагодетелстване". Така пък старозагорските депутати Аксения Тилева, д-р Кирил Добрев и Пламен Йорданов коментираха нападките на своя бивш колега от 41-то Народно събрание Емил Караниколов и прогнозата му, че партията на Бойко Борисов нямала бъдеще и се разпадала. Нещо повече, в последните месеци значително нарастнал броят на хората в цялата Старозагорска област, подали заявление за членство в ГЕРБ.



Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай