Студентка скочи през балкона заради любов

Студентка скочи през балкона заради любов | StandartNews.com

24-годишна студентка скочи през балкон от третия етаж след жесток скандал с приятеля си. Пострадалата Неделина Сотирова не успяла да сложи край на живота си, но е в критично състояние в реанимация. При удара тя получила тежко счупване на черепа и опасни вътрешни разкъсвания.

Неделина е от Айтос, но живеела при приятеля си Жоро в блок 87 в бургаския комплекс "Славейков". Тя следвала управление на продажбите в икономическия университет във Варна, а през лятото работела като хостеса в известната дискотека "Ориндж" в Слънчев бряг. Там се запознала с приятеля си Георги, който пък бил управител. Трагедията в дома му се разиграла около полунощ. Съседи чули разправия между двамата, а минути по-късно Неделина скочила, викайки: "Сбогом Жоро".

В блока никой не разбрал какъв е бил поводът за скандала между влюбените. Приятелят на младата жена хукнал веднага по стълбите надолу. Неделина била още в съзнание, а Жоро я попитал: "Защо го направи". Единственият отговор бил, че му е много сърдита. След това загубила съзнание.

Състоянието й е много тежко и лекарите не могат да прогнозират дали ще оживее.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай