Студенти с благотворителна акция за болен колега

Студенти с благотворителна акция за болен колега | StandartNews.com

В подкрепа на благотворителната кампания за набиране на средства за лечението на студента от Факултета по изкуствата към ЮЗУ „Неофит Рилски" - Ненад Костадинов, Студентско правителство и парламент към Правно - историческия факултет предприеха благотворителна акция. Правят го с надеждата да помогнат на своя колега в борбата с коварната болест – рак на дебелото черво.

Студентите се включиха в кампанията като поставиха кутия за дарения в Правно - историческия факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски", както и в местни и локални места за развлечение. Разпространяват и билети за благотворителни театрални представления на възпитаниците на Факултета по изкуствата. Те потърсиха подкрепа и съдействие от местни благотворителни фондации, осъществиха контакт с колегите си от Американския университет в Благоевград, за да си сътрудничат в кампанията.

Студентско правителство и парламент организира благотворителна караоке вечер в пиано бар „Limited" в Благоевград на 17 ноември. Целта е да бъдат събрани възможно повече средства за лечението на Ненад Костадинов. Гостите на събитието ги очаква забавна шоу програма, както и много възможности за желаещите да помогнат.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай