Строител зад волана уби баба в с. Мусомища

Строител зад волана уби баба в с. Мусомища | StandartNews.com

При нелеп пътен инцидент загина 79-годишна жена в гоцеделчевското село Мусомища. Трагедията станала в сряда около 19:30 часа на улица в селището.

55-годишният Ангел Ламбрев се качил в колата си „Ситроен Пикасо" и дал на заден ход, за да завие и потегли. за нещастие в този миг зад возилото минала възрастната жена, която се прибирала към дома си в горния край на улицата. Автомобилът я блъснал, пенсионерката паднала и ударила лошо главата си. До идването на екип на Спешен център – Гоце Делчев бабата издъхнала. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водача е отрицателна.

Служители на полицията са извършили оглед на местопроизшествието. Шофьорът е закаран в районното полицейско управление и е задържан до 24 часа. За случая е уведомена Окръжна прокуратура - Благоевград.

"Имало да става, не е карал бързо, тъй като току-що потеглял с колата си. Не я е видял жената и се случило най-лошото. Ангел е строител, има три деца – дъщеря и двама синове. Съпругата му е много притеснена от случилото се", споделиха жители на село Мусомища.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай