Стълб на кръстовище шокира шофьори

Стълб на кръстовище шокира шофьори | StandartNews.com

Сливен. Електрически стълб в центъра на кръстовище шокира шофьорите в Сливен. Стълбът е почти по средата на кръстовището между улиците "Диньо Дачев" и "Михаил Колони".

Истински късмет е, че все още няма водачи, които да са се блъснали в него, споделиха таксиджии от града под Сините камъни. Кръстовището между двете улици се появи преди два месеца, когато започнаха ремонтните дейности по отварянето на улица "Раковска", която трябва да стане еднопосочна. Бяха съборени няколко къщи, а пътят асфалтиран. Стълбът обаче остана така и е сериозно препятствие, особено при ляв завой, твърдят редовни участници в движението.

"Да, така е. Има стълбове, които по проект трябва да бъдат премахнати и ще бъдат. Уведомили сме електроразпределителното дружество ЕВН. Чакаме обаче ремонтните дейности по водния цикъл да минат в близост и тогава строителството да се извърши едновременно, а не да се копае два пъти", заяви пред "Стандарт" Иван Манчев, зам.-кмет по строителството на община Сливен. Той увери, че стълбът ще изчезне от кръстовището до месец и половина. До тогава и шофьори, и пешеходци трябва да бъдат много внимателни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай