Спорт в Благоевград за Деня на детето

Спорт в Благоевград за Деня на детето | StandartNews.com

Благоевград. Интересна програма за малки и големи организира община Благоевград в навечерието на Международния ден на детето. За трета поредна година на 31 май ще се проведе „Спортна панорама", в която ще се включат 32 спортни клуба. Те ще презентират своята дейност и ще изложат отличията си, завоювани през последната състезателна година. Проявата ще завърши с демонстрация на различни видове спорт.

Началният час е в 10.30 часа. Най-напред ще бъдат наградени училищата – призьори от Ученически игри 2014 година. После ще стартират демонстрациите с клуба по естетическа гимнастика „Прима". След него способностите си ще покажат боксовите клубове „Пирин", „Македония" и Тайсън". Гимнастиците от „Любчо Солачки" и „Пирин Благоевград" също ще се изявят на спортната сцена, следвани от клубовете по канадска борба „Спартак" и „Арм Спорт".

Площад „Георги Измирлиев" ще приюти под шатрите още състезатели по по естетическа гимнастика, автомобилизъм, баскетбол, волейбол, футбол, плуване и триатлон, спортна стрелба, ориентиране, лека атлетика, таекуон-до, кик бокс, шахмат, тенис. Няма да липсва и музика. Спортистите, жителите и гостите на града ще разчупят обстановката и с фитнес-маратон от 18.30 часа на площада. За събитието в града ще пристигнат 12 български и чуждестранни инструктори по зумба и фитнес. Професионалистите ще следят за правилното изпълнение на упражненията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай