Спипаха почерпени и без книжки джигити

Спипаха почерпени и без книжки джигити  | StandartNews.com

Автоджигити застават пред съда за шофиране в нетрезво състояние и без да притежават шофьорска книжка. Двама пияни водачи са заловени от полицаите на улица "Екзарх Йосиф" в Гоце Делчев и на пътя между селата Микрево и Драката. Първият нарушител – 46-г. И.Х. от хаджидимовското село Тешово управлявал лек автомобил „ВАЗ" с наличие на 1,49 промила алкохол в издишания въздух. Вторият – 45-г. И.С. от село Рупите карал товарен автомобил „Фолксваген Транспортер" с наличие на 2,19 промила алкохол.

26-г- петричанин И.И. шофирал в южния град лек автомобил „Опел Вектра", но без да притежава свидетелство за управление на МПС. 25-г. Д.П. от санданското село Ново Делчево пък е задържан на улица „Младост" в Сандански да кара лек автомобил „Нисан" в едногодишен срок от наказанието му – отнемане на шофьорската книжка.

Същото провинение сторил и 42-г. А.А. от Кресна, който е заловен да управлява товарен автомобил „УАЗ" на пътя между селата Микрево и Горна Крушица. В хода на проверката полицаите установили, че той е неправоспособен, тъй като му е отнето свидетелството за правоуправление по съдебен ред. Отгоре на всичко регистрационният номер на камиона е издаден за друго МПС. Срещу нарушителя е образувано бързо производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай