Спипаха кокаин у девойка

Спипаха кокаин у девойка  | StandartNews.com

Пишман таксиджия вози в Сандански

Полицаите от Сандански окриха дрога у девойка, която се возела в такси. По-късно пък заловиха и пишман водач на жълт автомобил в курортния град, който нямал разрешение за такава дейност.

Рано сутринта в сряда на улица "Гоце Делчев" в града е спрян за проверка лек автомобил „Шкода Фабия", извършващ таксиметрови услуги. У 19-г. санданчанка С. Г., която се возела в колата, са намерени и иззети две пакетчета с бяло прахообразно вещество, реагирало положително на кокаин. Общото количество на наркотичното вещество е близо 1 грам. Момичето е задържано със заповед в ареста до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление – държане на наркотично вещество.

Полицейски служители спрели за проверка такси към 15:20 часа в сряда на на улица "Сердика" в Сандански. Лекия автомобил „Пежо" шофирал 49-г. Б.А. от град Лом. Установено е, че той не притежава необходимото удостоверение за водач на таксиметров автомобил. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.324, ал.1 от НК – за упражняване на професия или занаят, без да има съответна правоспособност. Наказанието е лишаване от свобода до една година или глоба от сто до триста лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай