Спипаха четирима пияни шофьори

Двама от тях катастрофираха

Спипаха четирима пияни шофьори | StandartNews.com

Благоевград. Благоевградски пътни полицаи спипаха четирима почерпени шофьори през уикенда, двама от тях катастрофираха. В неделя около 02:35 часа на ул. „Полковник Дрангов” в Благоевград лек автомобил „Сузуки Марути” потрошило метални предпазни колчета и стълб на уличното осветление. 24-годишният шофьор Б.В. от София загубил управление над возилото и предизвикал ПТП-то.

Оказало се, че той е солидно пийнал. След направената проверка с техническо средство е установено, че водачът е шофирал с наличие на 2,14 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство. При друга лека катастрофа между две коли е хванат поредният пиян шофьор. 63-годишният Б.Ч. от Благоевград карал ситроена си с наличие на 1,21 промила алкохол.

В Сандански е заловен 31-годишният И.В. от Габрово. Той шофирал товарен автомобил „Скания” с концентрация на 1,33 промила алкохол. В курортния град в понеделник около 00:56 часа на ул.”Рила” е спрян за проверка лек автомобил „Ауди”. Колата управлявал 43-годишният санданчанин С.М. Той седнал зад волана с наличие на 1,89 промила алкохол.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Рени
Коментирай