Син преби баща си и се барикадира вкъщи

Син преби баща си и се барикадира вкъщи | StandartNews.com

Благоевград. Пореден случай на барикадирал се в дома си човек в страната. 40-годишен мъж нанесъл побой над баща си в своя дом в село Черниче, Община Симитли. След това се затворил вкъщи и до момента полицията се опитва да го изведе.

Инцидентът в двуетажната къща е станал към 17 часа, предаде кореспондент на "Стандарт". Бащата е бил закаран в болница в тежко състояния. 

Васил Кирилов Митков е семеен, има две дъщери в 3 и 6 клас, които са били на училище и не са станали свидетели на случилото се.

Полиция и психолози се опитват повече от два часа да говорят с човека, който е психически нестабилен. Съседи твърдят, че майката на Васил и жена му също се намират в къщата. Обясняват, че преди известно време той се показал на прозореца на дома си с газов пистолет и отправял ругатни към униформените.

Съселяни на човека споделят, че той имал фирма за камини, ремонтирал е и коли. Бизнесът му обаче закъсал, но иначе Васил бил многпо усложлив и общителен, помагал на много хора. От около 2 години насам е психически нестабилен и дори спрял съпругата си от работа в шивашка фирма. Започнал да не общува с никой, веднага се прибирал, щом видел съседи.

По непотвърдена информация човекът бил отвлечен преди две години.

Очаквайте подробности!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай