Седем пияни шофьори изтрезняха в ареста

Седем пияни шофьори изтрезняха в ареста | StandartNews.com

Благоевград. Засилени проверки за употреба на алкохол в Пиринския край доведе до залавянето на седем пияни водачи.

Най-почерпен се оказа шофьорът на лек автомобил „Опел Астра" И.И. от село Дагоново. Той катастрофира в неделя на пътя Белица – Якоруда. При проверката дрегерът отчел концентрация на алкохол в кръвта 3,31 промила. По случая е образувано бързо производство. „Конкуренция" му прави 47-г. Г.Б., който шофирал в Гоце Делчев лек автомобил „Рено 19" с наличие на алкохол в кръвта 3,28 промила. Задържан е за 24 часа в ареста. По случая е образувано бързо полицейско производство.

С 2,53 промила наличие на алкохол в кръвта е задържан зад волана на лек автомобил „Мерцедес" 35-г. И.В. от Гоце Делчев. Досъдебно производство е образувано и срещу 64-г. И.Ф. от петричкото село Първомай, който управлявал лек автомобил „Мерцедес-250-Д" след употреба на алкохол – 1,55 промила.

2,48 промила наличие на алкохол в кръвта на 22-г. С.Т. от Благоевград е отчело техническо средство при полиццейска проверка. нарушителят е хванат на улица „Даме Груев" в града. Вкаран е в ареста до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство

С 2.63 промила алкохол е шофирал в село Сатовча лек автомобил „Форд Фиеста" 62-г. Ц.Д. Той също е задържан зад решетките, а по случая е образувано бързо производство.

Пиян банскалия бе заловен да кара в Гоце Делчев лек автомобил „Фолксфаген Пасат". 26-г. Б.З. имал концентрация на алкохол в кръвта от 1,55 промила. Лицето е задържано за 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай