Съпрузи и дете ранени в катастрофа с тир

Съпрузи и дете ранени в катастрофа с тир | StandartNews.com

Семейство с дете пострада в тежка катастрофа в хаджидимовското село Садово. Няма опасност за живота на двамата съпрузи и 11-годишния им син. Пътният инцидент станал към 16:30 часа в четвъртък на мокър и хлъзгав път.

Лек автомобил „ВАЗ", шофиран от 47-годишен водач от Гоце Делчев, се движел с несъобразена скорост. На десен завой навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в товарен автомобил „Мерцедес", управляван от 53-годишен водач от Гоце Делчев. При удара са пострадали мъжът зад волана на леката кола и спътниците му – 35-г. жена от с. Мокрище, 38-г. й съпруг и 11-г. им син. Бащата и детето са настанени за лечение в МБАЛ „Иван Скендеров" – Гоце Делчев, а майката – в МБАЛ – Благоевград. Пробата за наличие на алкохол в кръвта на водачите на автомобилите са отрицателни.

45-г. жена, младеж на 19 г. и момиче на 18 г. от петричкото село Самуилово пострадаха в друга катастрофа между лека кола и камион на пътя между санданските села Пирин и Горно Спанчево. Автомобил „Рено Меган" с 44-годишен водач навлязъл в лентата за насрещно движение и се забил в товарен автомобил „Скания". Тримата ранени след медицинския преглед са освободени за домашно лечение. Пробите за алкохол в кръвта на шофьорите са отрицателни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай