Съпредседателите на ДПС пристигат в Кърджали

Съпредседателите на ДПС пристигат в Кърджали | StandartNews.com

Съпредседателите на ДПС Рушен Риза, Мустафа Карадайъ и Четин Казак ще дадат пресконференция в Кърджали днес от 17 часа. Заедно с тях ще бъде и ръководството на Областния съвет на ДПС.

Очаква се тримата да пристигнат към 15 часа, за да участват в заседание на Областния съвет на партията.

Снощи в Кърджали се проведе заседание на Оперативното бюро на Областния съвет на ДПС. В него участваха кметовете на общините Ардино, Момчилград, Кирково, Кърджали, Черноочене, Крумовград, председателите на ОбС на ДПС от Ардино, Джебел, Момчилград, Крумовград, Кърджали, Черноочене, Кирково, народните представители Ердинч Хайрулла, Мустафа Ахмед и Салиха Емин, евродепутатът Неджми Али. Там бяха и всички председатели на младежките структури по общини. На заседанието бяха разгледани актуални политически въпроси като се направи анализ на политическата ситуация в региона и страната, подготви се решение за провеждане на заседание на Областния съвет на ДПС като се уточни и дневния ред, съобщиха от партийната централа.

Коментирана бе подготовката за отбелязване на 26-годишнината от учредяването на кърджалийската организация на ДПС, което ще се състои на 8 януари 2016г. Изслушана беше информация за провежданите отчетно-изборни събрания по местни съвети за предстоящите отчетно-изборни конференции на ДПС в общините на област Кърджали, като всички докладчици уведомиха Оперативното бюро, че събранията се провеждат съгласно утвърдените графици и без проблеми.Заседанието се ръководеше от двамата заместник-председатели на ОблС на ДПС кметовете на Кърджали и Крумовград Хасан Азис и Себихан Мехмед.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай