Само 3 лв. вход в аква парка на Благоевград

Само 3 лв. вход в аква парка на Благоевград | StandartNews.com

Благоевград. Само срещу три лева възрастните ще могат да отдъхват и плуват в аква парка в Благоевград това лято. Летният сезон се открива днес, 31 май, с много атракции и изненади за посетителите. Спорт, релакс и забавления - това гарантира най-големият и първият по рода си развлекателен плажен комплекс на територията на Югозападна България.

Комплексът приема клиенти от 8.00 до 20.00 часа. Пързалките работят от 12.00 до 17.00 часа. Цената за вход за възрастни е 3 лева. 5 лева се плаща за вход и ползване на шезлонг, чадър и всички атракционни съоръжения. За деца до 3 години е безплатно. За хлапета от 3 години нагоре билетчето е 2 лева, ако са високи до 1,20 м. Тази година има сериозна отстъпка за цели семейства при посещение на аквапарка. 2 възрастни и 2 деца до 1,20 м. височина плащат общо само 10 лева. В цената е включено ползването на 2 шезлонгa, 1 чадър и атракционните съоръжения. За зоната за релакс се плаща 8 лева. Малките шатри за 2-3 души са на цена от 20 лева. Големите шатри са за четирима и струват 30 лева.

Плажът се намира се в началото на парковата зона на Благоевград, непосредствено над така наречената Алея на здравето. Комплексът се простира на 10 000 кв. метра и е с общ капацитет от 1000 души.

Спортно-развлекателният комплекс разполага с басейн с олимпийски размери, с басейн с изкуствени вълни. Сред атракциите са "камикадзе", "ролба", тройна водна пързалка, "октопод", "рейнбоу" и "мини ролба". Всеки посетител получава специална гривна за достъп. Ако я загуби, плаща 50 лева. Не се допускат в района на открития плаж лица под влияние на алкохол и упойващи вещества.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай