Само 10 лева за кабинковия лифт над Банско за празника на снега

Само 10 лева за кабинковия лифт над Банско за празника на снега | StandartNews.com

Децата да 12 г. ползват съоръженията срещу 1 лев

Банско кани малки и големи на снежен празник по случай Световния ден на снега следващата събота, 16 януари, който щее на Бъндеришка поляна. Предвидени са интересни развлечения най-вече за децата, тъй като световната инциатива е заради тях. „Между 12,00 и 14,00 часа ще има концерти на рок групата "Легендите" под открито небе и на рапърите от "Ъпсурт", флашмоб "Междузвездни войни", танци, много игри, изненади, подаръци и лакомства за най-малките почитатели на зимните спортове", разкри Иван Обрейков, маркетинг директор на фирмата - концесионер на ски центъра в курорта Банско.

Хлапетата ще имат възможност да се пързалят с надуваеми гуми, да скачат в надуваеми замъци. Навръх празника всички деца до 12 години ще могат да ползват кабинковия лифт на символичната цена от 1 лев, а за възрастни билетът за въжената линия от Банско до Бъндеришка полянаще струва само 10 лева, а не 28 лева, каквато е цената в другите дни.

Световният ден на снега /World Snow Day/ е глобална инициатива на световната скифедерация (ФИС), чиято цел е да запали децата от най-ранна възраст за зимните спортове. „Нашата цел е да направим всичко необходимо повече хора да се качат в красивата Пирин планина и да практикуват любимия си спорт", уточни Иван Обрейков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай