Съдят мъртвопиян шофьор, издирват водач-беглец

Съдят мъртвопиян шофьор, издирват водач-беглец | StandartNews.com

Бързо производство за извършеното престъпление е образувано срещу 32-годишния М.Х. от гоцеделчевското село Буково. Той е заловен да кара на зигзаг своята кола навръх празника Трифон Зарезан – на 14 февруари тази година към 21:30 часа. Полицаи спрели за проверка лек автомобил „БМВ 525 ТДС". Униформените установили с дрегер, че водачът има наличие на 3,97 промила алкохол в издишания въздух.

Неизвестен засега шофьор блъсна велосипедист и избягал от местопроизшествието. Инцидентът е станал към 18,00 часа на 5 април. Сигнал е получен в полицията от Филиала за спешна медицинска помощ в Сандански, че там е постъпил пациент, който заявил, че е велосипедист и е блъснат на главен път Е-79 от неизвестен автомобил. Мъжът е с два счупени зъба и охлузни рани по лицето. Оказана му е медицинска помощ и е освободен без опасност за живота.

Лек автомобил "Нисан Патрол", управляван от правоспособния 31-г. банскалия Б.Т., блъсна пешеходка в сряда по обяд. При движение на заден ход за излизане от реда на паркирани коли е ударена от возилото 40-годишна жена. В резултат на удара тя е получила натъртване в областта на ляво рамо и предмишница, охлузна рана на ляво коляно, без опасност за живота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай