Сабята на Левски за областната управа в Благоевград

Сабята на Левски за областната управа в Благоевград | StandartNews.com

Реплика на сабята на Васил Левски, плакет и грамота - това е наградата за победителя в конкурса „Най-добра областна администрация в Република България", която получи благоевградската областна управа.

„Ние сме подготвени да посрещнем очакванията на обществото безпристрастно и аполитизирани", това заяви днес на кратко тържество главният секретар Диана Атанасова при тържественото връчване на сабята на областния управител Димитър Димитров. Губернаторът поздрави всички служители, като им пожела да работят с професионализъм и увереност и в бъдеще, за да постигат все по-добри резултати. „Този приз е много висока оценка за работата на всички Вас. Това е начинът, по който трябва да се работи без значение кой е областен управител", каза Димитър Димитров. Всеки служител е допринесъл за успеха, допълни той.

Резултатите от научноизследователски проект „Оценка на административния капацитет на публичните администрации и провеждане на годишен конкурс за най-добра администрация в България" бяха оповестени в Свищов. В продължение на няколко месеца академично жури проучва дейността на областните администрации на място, както и всички функционални направления. Наградите бяха в четири категории - „Най-добра администрация", „Най-активна администрация", „Най-прозрачна администрация" и „Най-иновативна администрация".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай