Роми се биха с лопата заради жена

Роми се биха с лопата заради жена | StandartNews.com

Ловеч. Два ромски клана от с. Глава си налетяха на бой с брадви и ножове заради местна красавица. Намесата на полицията предотврати масов побой.

Кирил Илиев, на 22 г. и Мурахид Манчев на 20, се скарали в кръчма заради жена, която харесали. Тя обаче ги изоставила на полесражението. В яда си Кирил халосал съперника си с лопата по главата.
Мурахид обаче се оказал корав и оцелял след атаката. Той измъкнал лопатата от ръцете на врага си и на свой ред я стоварил върху главата му. От зверския удар Кирил изпаднал в безсъзнание и е бил настанен в неврохирургията в Плевен. Той лежи в университетската болница с фрактура на главата и мозъчно сътресение. Има реална опасност за живота му. Другият ром е настанен под наблюдение в болницата в Червен бряг с по-лека рана.

По-тежко пострадалият има 5 криминални регистрации за кражби и управление на МПС в едногодишен срок от влязло в сила наказателно постановление, както и две присъди. Другият е съден за управление на автомобил без книжка и има 4 регистрации в полицията, включително за незаконно добиване на дървесина и за унищожаване на имущество, съобщиха от МВР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай