Ревнив любовник отвлече чужда жена

Ревнив любовник отвлече чужда жена | StandartNews.com

Ревнив любовник преби чужда жена, а след това опита да я отвлече, за да й попречи да се върне при законния си мъж. Заплетената любовна драма секна, едва след като се намеси полицията. Наложи се униформените да издирват любовника-похитител и да спасяват любимата му по молба на мъжа й. Комичната история се разигра в продължение на два дни в четирите краища на страната.

Отвлечената дама живеела със съпруга си в Долни Чифлик, варненско. Семейната идилия обаче й омръзнала и тя завъртяла любов с по-млад мъж от Козлодуй. Двамата се виждали обикновено в столицата, а честите пътувания семейната жена оправдавала със служебни командировки. Последната им тайна среща обаче приключила злополучно. Двамата любовници се срещнали миналия вторник както обикновено във София, след което потеглили за монтанското село Белимел, където живеели родителите на любовника. Вместо да се отдадат на ласки обаче двамата се скарали жестоко. Повод за скандала станали десетки телефонни обаждания от страна на законния съпруг.

Любовникът се вбесил, че половинката на възлюбената му не спира да й звъни и здраво я шамаросал. Набитата поискала начаса да си тръгне, но той отказал да я пусне. На следващия ден я качил в колата и тръгнал към Бургас против волята й. Изплашена, че любовникът може да я убие, жената се обадила на мъжа си и му разказала какво се случва. Измаменият съпруг преглътнал изневярата и подал сигнал в полицията. След засада в района на Поморие, похитителят бил задържан, а отвлечената му възлюбена хукнала разкаяна към семейното гнездо в Долни Чифлик.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай