Ресми Мурад положи клетва за трети мандат

Ресми Мурад положи клетва за трети мандат | StandartNews.com

Избраният за трети мандат кмет на община Ардино Ресми Мурад положи клетва на тържествено заседание на новия Общински съвет и встъпи официално в длъжност. Той получи удостоверението за избора си от председателя на Общинската избирателна комисия Руска Чаушева. Ресми Мурад се закле, че ще спазва Конституцията и законите на страната и ще работи за интересите и благоденствието на гражданите от община Ардино. Заедно с него положиха клетва новоизбраните общински съветници и кметовете на населените места.

Церемонията бе открита от зам.-областния управител Румен Младенов. „За мен е изключителна чест и признание за трети път да застана пред вас и да се закълна като кмет на Ардино. Доверието, което получихме от избирателите, ни задължава и ни натоварва със сериозна отговорност", заяви Ресми Мурад и поздрави общинските съветници и кметове с избирането като пожела на всички успешен мандат.

След тайно гласуване за председател на местния парламент бе преизбран Сезгин Байрам. Той предаде на кмета Ресми Мурад знамето на общината.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай