Решетки за четирима пияни шофьори в Пиринско

Решетки за четирима пияни шофьори в Пиринско | StandartNews.com

Благоевград. И този уикенд имаше богат „улов" на почерпени водачи на МПС-та, седнали зад волана да карат в нетрезво състояние. Всички бяха задържани със заповед до 24 часа в ареста. Срещу тях са образувани бързи полицейски производства.

На улица "Св. Климент Охридски" в Банско полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „ВАЗ", управляван от 52-годишния банскалия Б.Д. Дрегерът показал, че шофира с наличие на 2,02 промила алкохол в издишания въздух.

В събота вечерта, около 22:25 часа, с техническо средство е установено, че 25-годишният Ц.П. от село Сатовча кара пиян лек автомобил „Сеат Толедо" по улица „Септемврийска" в село Кочан. Наличието на алкохол в издишания въздух е 1,22 промила. В неделя около 17:00 часа на пътния участък между село Петрелик и Хаджидимово полицаи спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес". Установено е, че 32-годишният водач К.П. от село Теплен шофира с наличие на 2,20 промила алкохол в издишания въздух. В понеделник през нощта е спипан още един почерпен джигит зад волана. Около 02:45 часа на улица „Цар Симеон" в Петрич е спипан 36-годишният петричанин И.Т. Той седнал зад волана на лек автомобил „Фолксваген Транспортер" с наличие на 2,15 промила алкохол в издишания въздух.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай