Разследват смъртта на 20-годишен от село Жинзифово

Разследват смъртта на 20-годишен от село Жинзифово | StandartNews.com

Окръжна прокуратура - Кърджали провежда разследване срещу неизвестен извършител за това, че на 12 май 2015г. умишлено е умъртвил 20-годишен мъж за престъпление по чл. 115 от НК. Извършен е оглед на местопроизшествие, оглед на трупа, разпитват се свидетели, назначена е тройна съдебно-медицинска експертиза, която да даде заключение за причината за смъртта на пострадалия. По тялото на убития Б.Х. е установена прободна рана в лявата гръдна част. Работата по случая продължава.

Сигналът за намерен труп на мъж в землището на село Широко поле е подаден на 12 май в 20,15 часа в РУ-Кърджали, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Кърджали.

Незабавно е била изпратена дежурна оперативна група за оглед на място. Установено е, че 20-годишен жител на село Жинзифово е загинал от прободна рана в областта на гърдите. На мястото на престъплението е бил и автомобилът, който младежът използвал. Тялото е транспортирано за аутопсия в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство и се издирва извършителят на деянието.

Полицията се обърна към хората, ако разполагат с информация за съмнителни лица в района на престъплението, както и за движението на автомобила на жертвата, да се обадят на тел.112 или в дежурната оперативна част на РУ-Кърджали– 0361/69 623 при гарантирана анонимност.

20-годишният младеж Бекир Х. е работил на бензиностанция в село Мъдрец на пътя между Кърджали и Хасково. От два дни не се бил прибирал вкъщи и близките го издирвали, защото мобилният му телефон не отговарял, разказват хора в селото, потресени от случилото се.

Колата била намерена в гориста местност на разклона за село Широко поле. Родителите се занимавали с животновъдство. Днес очакват брата на убития да се върне от чужбина. Преди години убитият младеж работил в Дания и Белгия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай