Протест след убийството на момче пред дискотека в Девня

Протест след убийството на момче пред дискотека в Девня | StandartNews.com

23-годишният Мартин беше убит по особено жесток начин миналата седмица

Граждани излизат на протест в Девня след убийството на 23-годишно момче пред дискотека. Мартин беше убит по особено жесток начин миналата седмица. Извършителят беше задържан и се оказа, че е с богато криминално минало.

Хората искат справедливост за смъртта на Мартин. Те се притесняват, че голяма част от истината около убийството ще бъде потулена, съобщава Нова телевизия. Много хора се оплакват от дискотеката и по-точно от една определена фамилия – Славови, които са нейни собственици. Те разказаха, че почти всяка седмица в дискотеката има побоища.

Бащата на другото ранено момче в конфликта, който е с прободна рана и счупен нос, коментира пред екип на "Здравей, България", че смисълът на протеста е правдата да възтържествува. По думите му за обикновения човек, който няма възможност да си наеме скъпи адвокати и да си плати, е тежко да живее в България. Според него истината няма да излезе наяве и настоява за справедливост от съда. "След като държавата не може да се справи, трябва да тръгнем към саморазправа, няма друг начин", заяви бащата.

В събота Мартин трябваше да сключи брак със своята половинка, която чака дете от него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай