Президентът на АУБ благодари с прием на благоевградската общественост

Президентът на АУБ благодари с прием на благоевградската общественост | StandartNews.com

Президентът на Американския университет Кевин Аспегрен организира традиционния прием – коктейл. Събитието ще се проведе в четвъртък, 19 март, от 18,30 часа в Студентски център „Америка за България". По време на приема Кевин Аспегрен ще изрази своята признателност към благоевградската общественост за съдействието и подкрепата, които АУБ получава през годините. Кратко обръщение ще поднесе и кметът на община Благоевград Атанас Камбитов.

Тази година гостите на приема ще се отправят на кулинарно пътешествие, като ще имат възможност да вкусят традиционни гозби от Франция, Русия, Монголия, Таджикистан и Виетнам. Петте ястия бяха подбрани от специално жури по време на Кулинарния фестивал, който бе миналия месец в АУБ. Приемът за представители на благоевградската общественост е в чест на предстоящото дипломиране на двадесет и първия випуск студенти на университета.

На събитието са поканени както общинското и областното ръководства и народните представители, избрани от квотата на Благоевград, така и представители на културни, образователни и бизнес организации от града и региона.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай