Препили тийнейджъри празнуваха в Спешното

Препили тийнейджъри празнуваха в Спешното | StandartNews.com

Препили младежи завършиха празника Свети Валентин в Спешното отделение в Благоевград. Малко след полунощ в неделя по спешност е приета 15-годишна девойка, която била неадекватна след солидна употреба на алкохол. Ученичката празнувала Деня на влюбените с приятели в бар в центъра на града. Първоначално партито било контролирано от майките на децата, които периодично звънели на мобилните им телефони. В късните часове обаче компанията загубила задръжки и наблегнала на питиетата.

Малко преди полунощ родителите на едно от момичетата пристигнали в заведението разтревожени, че детето им не си вдига мобилния. Заварили девойката навън неадекватна, с болки в корема и премръзнала. Деветокласничката е била отведена в спешното отделение, където я включили на система. Тя е стабилизирана и след 5 часа е освободена за домашно лечение.
18-годишна тийнейджърка, също прекалила с алкохола, е потърсила медицинска помощ в празничната нощ. След като е стабилизирана, също е изпратена у дома. В ранните часове на неделния ден по спешност в медицинското звено е приет и 20-годишен студент. Младежът бил на дискотека с колеги. По време на партито, след солидна почерпка с питиета, групата се скарала с друга компания. Разправията прераснала в меле. При сбиването пострадал студент от Казахстан, който има нараняване в областта на дясната скула. Оказана му е първа помощ от спешните екипи, по-късно отказал да остане в болница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай