Преглед на регионалния печат във Видин

Преглед на регионалния печат във Видин | StandartNews.com

Отнеха лиценза на „Видекс", съобщава на челно място вестник „Видин". Фирмата, чиито е взривеният завод „Миджур", не може да утализира повече мини. Остава въпросът какво ще се прави с наличните, доставени за обезвреждане. „Спрете спекулацията или как фирма Титан АС извива ръцете на общината". Така е озаглавена публикацията, която изяснява какви са взаимоотношенията между общината и фирмата по чистота, чийто работници в момента стачкуват.
Интервюто в броя е с проф. Вили Лилков, депутат от реформаторския блок. Озаглавено е „Северозападът вече има свое лоби". Реформаторският блок има шанс да спечели местните избори във Видин, заявява депутатът. Според него, противниците им в града са в политическа криза.

Страницата „Любородие" е посветена на политика и общественика Найчо Цанов. Поместеният материал е на Тодор Влайков – другар и съратник Найчов.

Изпълняващият длъжността кмет на Видин Добромир Дилов издаде заповед за асфалтиране на улиците, разкопани от подмяната на водопроводите, спряно е финансирането на пътя от село Салаш до границата, кметът на Белоградчик Борис Николов е уведомил премиера за това, кампания за набиране на средства за закупуване на микробус започна кукленият театър във Видин, след като досегашният бе откраднат от паркинг в София, съобщава още вестник „Видин".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай