Преглед на печата във Видин

Преглед на печата във Видин | StandartNews.com

„Титан" започна да чисти, отводняват „Нов път", обсъждат се мерки за спиране на свлачището в Симеоново. С тези добри новини започва броят на вестник „Видин".

Вестникът дава широко място на политическата дискусия на БСП, организирана през уикенда във Видин. Младежи от Северна България дискутирали в града бъдещето на лявата идея в Европа и България. В разговорите участвал лидерът на партията Михаил Миков и евродепутатите Илияна Йотова и Георги Пирински.

Интервюто в броя е с Ирена Илиева, шеф на офиса на НАП във Видин. Озаглавено е „ПИК – основен акцент в данъчната кампания 2015". 2900 видинчани вече са взели своя идентификационен код и смятат да плащат данъците си по Интернет. Страницата „Любородие" продължава спомените на Тодор Влайков за видинчанина Найчо Цанов, политик, общественик, лидер на радикално-демократическата партия.

Геодезисти огледаха свлачището в Симеоново, урок по честност и морал организираха във видинското училище СОУ „Цар Симеон Велики", преподавателят по изобразително изкуство Евгени Петров подреди първата си самостоятелна изложба, конни надбягвания организираха в Дунавци, 169 нови информационни табели посрещат туристите в Белоградчик, съобщава още вестник „Видин".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай